Какво ще научите от нашия блог.

Искаме да ви помогнем във вашето желание да получите качествен и вълнуващ сватбен филм. Ето защо ще ви запознаваме с различни страни от процеса на неговото създаване.

Ще споделим какво е важно да знаете при избора ви на сватбен оператор, значението на снимачната техника и някои специални съоръжения, монтажа на филма, неговата продължителност, различните жанрови разновидности на сватбения филм, особеностите и трудностите при видеозаснемането на сватбения ден и как да ги преодолеете, как да се държите пред камерата и още по-важното, как да не се държите, как и какво трябва да се видеозаснема и как впоследствие да се обработи, за да получите красив сватбен трейлър.

Ще говорим за важността на предсватбената видеосесия, за възможностите на различните видове следсватбени сесии, изготвянето на нестандартна видеопокана към гостите, за сватбените сюрпризи, както и за различните други видове видеоизненади и тяхната изключителна емоционална сила.

Ще споделим, разбира се и особеностите на нашия стил на сватбено видеозаснемане и монтаж и на предварителната ни работа с младоженците. Ще ви обърнем особено внимание на смисъла, функциите и качествено новите възможности, които се откриват, когато сватбения филм се замисля и изготвя с помощта на професионален режисьор.